Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare

1. Drepturi de autor

Vozol.ro beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul site-ului este proprietatea MeiMall SRL (informatii, texte, imagini, grafica, simboluri, programe, scripturi, etc.). Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul MeiMall SRL se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris al MeiMall SRL.
Va rugam sa raportati eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresa e-mail
office@Vozol.ro

2. Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Vozol.ro nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus). Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail ( conform cu legea 287/2009 art 1665 )

3. Conditii de livrare

Produsele comandate pe siteul Vozol.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.
Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 14:00 nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.
Taxa de livrare oriunde in Romania este de 18 LEI, indiferent de numarul de produse din comanda.

Daca valoarea produselor comandate depaseste 99 LEI, NU se achita nici o taxa de transport.

4. Modalitati de plata

4.1. Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului

4.2. Online cu card bancar prin Netopia (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

5. Politica de retur

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate exclusiv online de pe Vozol.ro, MeiMall SRL iti garanteaza un termen de retur de 14 zile de la cumparare conform OUG 34/2014.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Daca se doreste trimiterea curierului de catre vanzator, se va achita o valoare fixa de 25 lei / comanda returnata. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Vozol.ro
.

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne contactati telefonic.

Daca doresti sa schimbi produsul cu un alt produs, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa office@Vozol.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi. Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana) la adresa: Bulevardul Voluntari nr 86, Biroul 9, in incinta Smart Expo, Voluntari, Ilfov

Orice produs pe care il vei returna se recomanda sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul se recomanda sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( 249/2015, art 16(8)) .
Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.
In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in
Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.
Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Conform Art 4 din OUG 34 din 2014 consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor.


Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 3 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

6. Garantii produse

MeiMall SRL iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit si copie dupa factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa office@Vozol.ro.

Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului.

Garanția oferită nu afectează drepturile consumatorilor conferite de lege și în temeiul dispoziției OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, cu modificările ulterioare, Legea nr. 449/2003. Garanția comercială oferită pentru dispozitivele electronice este de 90 de zile de la data achiziției. Atomizatoarele, narghilea electronica, tigari electronice, clearomizerele, cartomizatoarele, cartușele, rezistențele, capsulele, recipientele pentru lichide, accesoriile și alte componente care nu includ piese electronice sunt considerate piese consumabile și beneficiază de o garanție de 24 de ore de la livrarea coletului. Produsele vor fi înlocuite dacă prezintă defecte de fabricație sau defecte în ceea ce privește transportul lor.Din motive de siguranță și igienă, nu putem accepta returnări pentru atomizatoare, narghilea electronica, tigari electronice, clearomizerele, cartomizatoarele, cartușele, rezistențele, capsulele, recipientele pentru lichide, accesoriile și alte componente.Returul produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția să se afle în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile și neutilizat).

7. Confidentialitatea datelor

MeiMall SRL garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor Vozol.ro.
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. 
MeiMall SRL nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. MeiMall SRL nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Brand-ul Vozol, magazinul online si produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra in contradictie cu statutul si interesele MeiMall SRL.

Site-ul Vozol.ro poate fi accesat in interes personal. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

8. Dispozitii finale

Un potential conflict intre MeiMall SRL si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.
Pentru a contacta magazinul online Vozol.ro, ne gasesti
la TELEFON 0314335400si pe adresa de email office@Vozol.ro.

Site-ul Vozol.ro, este proprietatea MeiMall SRL, J40/3272/2017 si CUI RO 35350670

Sediu social: Bucuresti, Sector 2, Str. Teleajen nr. 33